Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beşiktaş Başakşehir 3-2 - FANATİK FENERLİLER BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR YARI FİNAL MAÇINI ... - Beşiktaş bir maç eksiğiyle puanını 13'e yükseltti ve 7.

Beşiktaş Başakşehir 3-2 - FANATİK FENERLİLER BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR YARI FİNAL MAÇINI ... - Beşiktaş bir maç eksiğiyle puanını 13'e yükseltti ve 7.. Başakşehir'in 2 golü ise gulbrandsen'den geldi. Siyah beyazlıların gollerini atiba, larin ve aboubakar (pen.) kaydetti. Beşiktaş başakşehir maç özeti izle. 16 mart 2021, salı 11:06. Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi.

Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi. Beşiktaş ile başakşehir, süper lig'in 9. Haftasında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti. Haftasındaki dev maçta beşiktaş evinde başakşehir ile karşı karşıya geldi. Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi.

Beşiktaş - Başakşehir: 3-2 - Beşiktaş - Spor Haberleri
Beşiktaş - Başakşehir: 3-2 - Beşiktaş - Spor Haberleri from i2.milimaj.com
16 mart 2021, salı 11:06. By admin 21 kasım 2020. Pozisyon 25' beşiktaş'ta ghezzal'ın sağ kanattan yaptığı ortasında başakşehir savunması topu uzaklaştırdı. Haftanın bu en önemli maçında beşiktaş, evinde zirveyi kovalayan başakşehir'i konuk etti. Haftasındaki dev maçta beşiktaş evinde başakşehir ile karşı karşıya geldi. İstanbul başakşehir futbol kulübü resmi i̇nternet sitesi. Beşiktaş ile başakşehir, ziraat türkiye kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'i konuk etti.

Haftasında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti.

Başakşehir'in 2 golü ise gulbrandsen'den geldi. 41 bolingoli (medipol başakşehir), dk. İstanbul başakşehir futbol kulübü resmi i̇nternet sitesi. Pozisyon 25' beşiktaş'ta ghezzal'ın sağ kanattan yaptığı ortasında başakşehir savunması topu uzaklaştırdı. Haftasında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti. Ziraat türkiye kupası yarı final maçında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti. Siyah beyazlıların gollerini atiba, larin ve aboubakar (pen.) kaydetti. 16 mart 2021, salı 11:06. Beşiktaş ile başakşehir, ziraat türkiye kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. Başakşehir'in iki golü de gulbrandsen'den geldi. Haftanın bu en önemli maçında beşiktaş, evinde zirveyi kovalayan başakşehir'i konuk etti. Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'i konuk etti. Dakikada serbest vuruşta topun başına geçen ghezzal'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla direğin dibinden auta çıktı.

Haftasında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti. Beşiktaş ile başakşehir, ziraat türkiye kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi. Dakikada serbest vuruşta topun başına geçen ghezzal'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla direğin dibinden auta çıktı. Beşiktaş cyle larin'in attığı golle medipol başakşehir karşısında 2.

Cyle Larin: "Fenerbahçe Maçı Önemli Olacak" / Beşiktaş 3 ...
Cyle Larin: "Fenerbahçe Maçı Önemli Olacak" / Beşiktaş 3 ... from i.ytimg.com
Beşiktaş bir maç eksiğiyle puanını 13'e yükseltti ve 7. Başakşehir'in 2 golü ise gulbrandsen'den geldi. 16 mart 2021, salı 11:06. Beşiktaş cyle larin'in attığı golle medipol başakşehir karşısında 2. Ziraat türkiye kupası yarı final maçında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti. Haftanın bu en önemli maçında beşiktaş, evinde zirveyi kovalayan başakşehir'i konuk etti. Beşiktaş ile başakşehir, ziraat türkiye kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. Pozisyon 25' beşiktaş'ta ghezzal'ın sağ kanattan yaptığı ortasında başakşehir savunması topu uzaklaştırdı.

Beşiktaş ile başakşehir, ziraat türkiye kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi.

Dakikada serbest vuruşta topun başına geçen ghezzal'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla direğin dibinden auta çıktı. Ziraat türkiye kupası yarı finalinde beşiktaş, 102. 16 mart 2021, salı 11:06. 41 bolingoli (medipol başakşehir), dk. Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'i konuk etti. Ziraat türkiye kupası yarı final maçında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti. Haftanın bu en önemli maçında beşiktaş, evinde zirveyi kovalayan başakşehir'i konuk etti. Haftasında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti. Hafta maçında beşiktaş ile başakşehir takımları kozlarını i̇stanbul'da vodafone park'ta paylaştı. Pozisyon 25' beşiktaş'ta ghezzal'ın sağ kanattan yaptığı ortasında başakşehir savunması topu uzaklaştırdı. Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'i konuk etti. Beşiktaş cyle larin'in attığı golle medipol başakşehir karşısında 2. Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi.

Haftanın bu en önemli maçında beşiktaş, evinde zirveyi kovalayan başakşehir'i konuk etti. Beşiktaş cyle larin'in attığı golle medipol başakşehir karşısında 2. Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi. Beşiktaş bir maç eksiğiyle puanını 13'e yükseltti ve 7. Dakikada serbest vuruşta topun başına geçen ghezzal'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla direğin dibinden auta çıktı.

Beşiktaş, 10 kişi kalan Başakşehir'e acımadı: 3-2
Beşiktaş, 10 kişi kalan Başakşehir'e acımadı: 3-2 from media-cdn.t24.com.tr
Haftasında beşiktaş ile başakşehir karşı karşıya geldi. Dakikada serbest vuruşta topun başına geçen ghezzal'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla direğin dibinden auta çıktı. Beşiktaş ile başakşehir, ziraat türkiye kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. 16 mart 2021, salı 11:06. Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'i konuk etti. İstanbul başakşehir futbol kulübü resmi i̇nternet sitesi. Başakşehir'in 2 golü ise gulbrandsen'den geldi. Beşiktaş başakşehir maç özeti izle.

41 bolingoli (medipol başakşehir), dk.

Beşiktaş bir maç eksiğiyle puanını 13'e yükseltti ve 7. Siyah beyazlıların gollerini atiba, larin ve aboubakar (pen.) kaydetti. 16 mart 2021, salı 11:06. Beşiktaş ile başakşehir, süper lig'in 9. Hafta maçında beşiktaş ile başakşehir takımları kozlarını i̇stanbul'da vodafone park'ta paylaştı. Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'i konuk etti. 39'uncu dakikada başakşehir savunmasından atılan uzun top sonrası kaleci utku kalesini terk etti. Haftasında beşiktaş, sahasında başakşehir'i konuk etti. Başakşehir'in iki golü de gulbrandsen'den geldi. 41 bolingoli (medipol başakşehir), dk. Dakikada serbest vuruşta topun başına geçen ghezzal'ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla direğin dibinden auta çıktı. Haftasındaki dev maçta beşiktaş evinde başakşehir ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş başakşehir maç özeti izle.

16 mart 2021, salı 11:06 beşiktaş başakşehir. 41 bolingoli (medipol başakşehir), dk.